A MÉREI AMBULANCIA csak tudományosan elfogadott módszereket alkalmaz. Munkatársaink sok éves gyakorlattal rendelkező, szakmájukban elismert pszichológusok, pszichoterapeuták.

Működésünk fő területei: életvezetési nehézségek, önismereti és kapcsolati problémák, krízis- és gyászhelyzetek, megnehezült pár- és családi működés, pályaorientációs és tehetség tanácsadás, tanulási nehézség diagnosztika.

Bejelentkezés a terapeuták személyes információinál található telefonszámon vagy emailben.

Első interjú

Az első beszélgetés és a tájékozódó megbeszélés időpontja a terapeuták elfoglaltságától függ. Az első beszélgetés célja, hogy a terapeuta képet alkothasson a probléma lényegéről, kezelhetőségéről és ügyfelünk számára megfogalmazzon egy ajánlást (legalább azt, hogy szükséges-e kezelés, és ha igen, milyen formában). Előfordulhat, hogy ennek eldöntésére nem elegendő egy beszélgetés (amelynek időtartama általában 50 perc). Ilyenkor az interjú folytatását, esetleg pszichológiai teszt felvételét javasolhatja.

Áraink

Az első beszélgetés és a további találkozások honoráriuma előre megszabott és a bejelentkezéskor tisztázásra kerül. A terapeuták szoros időbeosztása miatt a már lekötött időpont megváltoztatása nehézségbe ütközhet. Általában elmondható, hogy az időben (min. egy nappal korábban) lemondott alkalom nem kerül felszámolásra.

Titoktartás

Az ambulanciához forduló saját maga dönti el, hogy személyes adatait (akár a nevét is) közli-e vagy anonim kíván maradni. Akármilyen módon fordul hozzánk, már a bejelentkezés ténye is, és természetesen a kapcsolat során megismert adatok a legszigorúbb titkot képezik, amelyet az ambulancia személyzete soha, semmilyen körülmények között sem hoz külső személy tudomására (kivételt képeznek speciális jogszabályban meghatározott esetek).

 
Terapeutáink
Hirdetés
Hirdetés